Nieuwe CD "Divine Comedy" van Miranda Middag en Roy Martina
 

Lachsessies voor heling, genezing en inspiratie

CD Divine Comedy - <br>Roy Martina/Miranda MiddagVoor iedereen die gezonder, vitaler en gelukkiger wil worden heb ik samen met arts/auteur Roy Martina een aanstekelijke CD uitgebracht. Zet deze CD op als je het moeilijk hebt of wanneer je gewoon eens hartelijk wilt lachen.

 

Roy Martina over de CD:

"Deze CD heb ik gemaakt in samenwerking met Miranda. Zij heeft de meest aanstekelijke lach die ik ooit heb gehoord. Geniet ervan en vergeet niet om elke dag te lachen! Lach je gezond en vitaal!"

Ik lach graag en veel. Ik kan gewoon putten uit het leven van alledag. Er zijn steeds weer momenten dat ik inzie dat ik in een goddelijke klucht ben verwikkeld. Ook in mijn praktijk merk ik dagelijks het genezende effect van de lach. Dat wens ik iedereen toe.

extra tips

De CD bevat een inlegvel met een toelichting hoe je er het beste uithaalt. Ook krijg je tips over het verstevigen en verankeren van de effecten via remedies, affirmaties, visualisaties en meer.

bestellen

Miranda Middag bij Life & Cooking

Dat was lachen!
Miranda Middag was te gast bij het populaire tv- programma Life & Cooking van RTL4. Zondag 6 maart zat ze life aan tafel bij Carlo en Irene. Onderwerp van gesprek was wat lachen kan betekenen voor onze energie en gezondheid.

Het werd een hilarische uitzending waarin flink wat zendtijd aan Miranda werd besteed. Bij herhaling werden de kijkers door Carlo en Irene voorbereid op de komst van "een lachtherapeut", en toen het moment eenmaal daar was was er geen houden meer aan.


Een moment uit de uitzending
- wat een toestand!

De interviewstijl en gekke-bekkentrekkerij van Carlo Boszhardt waren natuurlijk aanleiding voor veel gelach, ook voor Miranda die lekker meedeed en af en toe ook nog aan het woord kon komen om de achtergrond van lachtherapie toe te lichten.

Aanleiding voor de uitnodiging in het programma over lifestyle en koken was Miranda's lach-CD "Divine Comedy".

De geplande demonstratie van een

lachsessie met het aanwezige publiek werd enigszins ingekort omdat door al het tumult het item behoorlijk uitliep.

Bezoek ook onze speciale Lachsite!

Lachen is niet alleen gezond, het helpt je ook om te relativeren en daardoor te focussen op wat er echt toe doet. Vandaar dat een groot aantal instellingen en bedrijven onze Lachworkshops boeken en zeer waarderen. Meer daarover vind je op onze website www.lachenwerkt.nl .

Wat doet lachen met ons?

Lachen doen we als we plezier hebben, maar lachen is veel meer. Lachen draagt bij aan je ontplooiing en is ook effectief als therapie. Het biedt een aanzet tot een doorbraak als je problemen hebt die je niet kunt oplossen, als je vastgelopen bent in een project of als je je zorgen maakt over een uitdaging in je leven.

Lach veel om jezelf, dat leert je relativeren en het leven minder ernstig nemen. Als we lachen, produceren de hersenen endorfine, een stof die zorgt voor een gevoel van gelukzaligheid en die

Alle bestelinformatie vindt je op onze speciale Lachen Wrkt! website .

Of zend ons een bericht als je een vraag hebt.

Het was al met al een enorm gezellige happening en ook de tv-medewerkers op de vloer genoten zichtbaar van al die spontaniteit.

Mijn verhaal op de Life & Cooking website

Klik hier voor het samenvattende artikel dat na afloop te zien was op de RTL4 website (PDF-bestand, 128 kB).

vitaliteit geeft.

Lachen stimuleert het immuunsysteem en activeert de 'T-killer'-cellen (witte bloedlichaampjes), die virussen, bacterin, parasieten en kankercellen vernietigen.

Lachen Wrkt! - Mijn Lachworkshops

door Miranda Middag

Regelmatig geef ik Lachworkshops voor bedrijven, instellingen en particuliere groepen. "Lachen Wrkt" is een leerzame, vrolijke en energiegevende workshop. Ik neem je mee in een aaneenschakeling van hilarische gebeurtenissen en grappige activiteiten, aan elkaar verbonden door inzichtmomenten die je zullen raken. Ervaar aan den lijve hoe lachen je kan bevrijden van stress, doemdenken en machteloosheid. Een oprechte, volle lach geeft je lichaam een gezonde energiestoot en helpt je geest zich te richten op wat echt belangrijk voor je is.

Op onze speciale website "Lachen Wrkt!" lees je alles.